ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
نـوشـیـدن
ایـن گیاه کاهشدهنده فشار خون، خـنـککـنـنـده بـدن، رقـیـق و
تـصـفـیـهکـنـنده خون، کـنترلکننده کلسترول خون، اختلالات کبدی و صفرایی و
همچنین آرام بخشی مناسب میباشد و برعکس چای که باعث دفع آهن میشود چای
ترش خود یکی از منابع غنی آهن به شمار میآید.
طریقه مصرف چای ترش
افرادی
که دارای قند، چربی و فشارخون بالا هستند، میتوانند یک تا دو نوبت از چای
روزانه خود را به چای قرمز اختصاص دهند و برای هر بار مصرف، 5 گرم از گل
برگهای چای قرمز را داخل یک فنجان ریـخـته و سپس آب جوش بر روی آن بریزند و
سرپوشی گذاشته، 10 دقیقه بماند تا دم بکشد، سپس صاف کرده و میل کنید.
ارسال :سید مهدی سعیدی مقدم