به گزارش گروه خواندنی های مشرق، میوه و سبزی، بهترین مواد غذایی است که باید در برنامه غذایی روزانه وجود داشته باشد اگرچه افراط کردن در مصرف این نوع مواد هم توصیه نمی شود در مصرف میوه ها و سبزی ها باید به نکاتی توجه کرد؛ به عنوان مثال، اگرچه خوردن سیب به طور منظم مفید است اما مصرف زیاد دانه های آن مضر است.
در این مطلب به نقل از «Prevention» به چند گیاه و میوه اشاره شده است که از مصرف برگ ها یا هسته های آن باید پرهیز شود.
برگ ریواس؛ از ریواس برای تهیه غذاهای متعدد استفاده می شود اما آیا می دانستید که برگ های آن مسموم کننده است؟ برگ های ریواس حاوی ۲ ترکیب به نام اکسالیت و آنتراکوینون گلیکوسید است که به بدن ضرر می رساند.
ریواس

دانه های سیب؛ 
ماده ای به نام آمیگدالین موجود در دانه های سیب سمی است و مصرف مقدار زیاد آن مشکل ساز است.
هسته گیلاس؛ مغز هسته گیلاس دارای اسید پروسیک است که مضر است.
سیب زمینی سبز شده؛ علت سبزشدن سیب زمینی تراکم بالای ماده ای به نام سولانین است. سولانین ماده ای سمی است که بر سیستم مرکزی عصب تاثیر می گذارد.
مغز هلو؛ به طور معمول هر مغز این میوه حاوی ۸۸ میلی گرم سیانید است خوردن هسته ترک نخورده این میوه تنها باعث معده درد می شود اما از قورت دادن هسته های ترک
خورده آن پرهیز کنید.
هلو
برگ گوجه فرنگی؛ اگرچه گوجه فرنگی برای بدن مفید است اما برگ های آن حاوی ماده شیمیایی به نام گلیکوالکالید» است که در صورت مصرف آن، معده درد و اختلال عصبی ایجاد می شود.
گوجه فرنگی
ارسالی: آقای محمد مقدس